Yeşilbahçe Esmer Escort Başak

Profil Bilgileri

Semt Yeşilbahçe
Adı Başak
Yaş 25
Boy 1.63
Kilo 48 kg
Saç Rengi Siyah
Göz Rengi Mavi
Ten Rengi Bronz
Uyruk Rus
Diller Türkçe
Sigara Hayır
Dövme / Piercing Yok
Müsaitlik Akşam ve Gece
Görüşme Yeri Eve / Otele Gelen

Hizmetler

Hizmet Dahil Ekstra
Erotik Masaj
Öpüşme
Fransız Öpücüğü
Duş Keyfi
Kostüm / Üniforma
Fetiş
Ayak Fetişi
Rol Yapma
Oral
Eşlik / Refakat
Gece Boyu
Seyahat

Merhaba! Ben Başak, Adana’nın güzel Yeşilbahçe bölgesinde yaşıyorum. Hayata pozitif bir perspectiva ile bakmayı seviyorum. Sanat ve doğa tutkunuyum; boş zamanlarımda resim yapar ya da yürüyüşe çıkarım. Yeni insanlarla tanışmayı ve keyifli anılar biriktirmeyi, dolu dolu sohbetler gerçekleştirmeyi çok isterim.

Gelecekteki buluşmalarımızda kafe köşelerinde kahve eşliğinde hoş sohbetler yapmayı ya da bir yürüyüşe çıkmayı hayal ediyorum. Sadece yeni deneyimlere açık olmakla kalmayıp, anlayışlı ve dostça bir ortamda kendimizi ifade etmek büyük bir öncelik benim için. Samimi ve nazik bir iletişimle yeni dostluklar kurmaya hazırım.

Hayatta paylaşacak güzel şeyler olduğuna inanıyorum, bu yüzden yeni insanlarla tanışmak için buradayım. Eğer sen de sağlıklı bir bağ kurmak, birbirimize destek olmak istiyorsan, mesajını bekliyorum. Birlikte keyifli anlar ve güzel sohbetler yaşamak dileğiyle!

Daha fazla profil için Yeşilbahçe Escort sayfasını inceleyebilir, Adana genelindeki ilanlar için Adana Escort ana sayfamıza göz atabilirsiniz.