Obruk Sarışın Escort Su

Profil Bilgileri

Semt Obruk
Adı Su
Yaş 23
Boy 1.60
Kilo 52 kg
Saç Rengi Sarı
Göz Rengi Kahverengi
Ten Rengi Buğday
Uyruk Türk
Diller Türkçe, İngilizce
Sigara Evet
Dövme / Piercing Yok
Müsaitlik Gündüz / Akşam
Görüşme Yeri Kendi Yerim / Otele Gelen

Hizmetler

Hizmet Dahil Ekstra
Masaj
Erotik Masaj
GFE (Kız Arkadaş Deneyimi)
Öpüşme
Fransız Öpücüğü
Striptiz
İkili
Kostüm / Üniforma
Fetiş
Ayak Fetişi
Dominasyon
Rol Yapma
Masturbasyon
Oral
Eşlik / Refakat
Seyahat

Merhaba! Ben Su, Adana’nın Obruk bölgesinde yaşıyorum. Yaşam dolu biriyim; doğayı, sanatı ve müziği çok seviyorum. Her gün yeni şeyler öğrenmeye ve keşfetmeye açığım. Güzel bir sohbetin insanları nasıl birbirine yakınlaştırdığını biliyorum. Beni tanıdıkça, içtenliğimi ve neşemi hissedeceksin!

Boş zamanlarımda kitap okurum, yeni tarifler denerim ya da dışarıda yürüyüş yaparım. Buluşmalarımızda sakin bir kafede oturup sohbet etmeyi, belki sevdiğimiz müzikler eşliğinde güzel bir akşam yemeği yemeyi tercih ederim. Tamamen doğal hissedeceğin bir ortamda baş başa kalmak, birbirimizi daha iyi tanımak için harika bir fırsat olacak.

Yeni dostluklar kurmak benim için heyecan verici! Eğer samimi bir iletişim arayışındaysan, seninle tanışmak için sabırsızlanıyorum. Gel, birlikte keyifli anılar biriktirelim. İletişimde olalım!

Daha fazla profil için Obruk Escort sayfasını inceleyebilir, Adana genelindeki ilanlar için Adana Escort ana sayfamıza göz atabilirsiniz.