Boztahta Sarışın Escort Nehir

Profil Bilgileri

Semt Boztahta
Adı Nehir
Yaş 22
Boy 1.68
Kilo 56 kg
Saç Rengi Platin Sarı
Göz Rengi Ela
Ten Rengi Açık
Uyruk Ukraynalı
Diller Türkçe, Rusça
Sigara Hayır
Dövme / Piercing Var
Müsaitlik Gündüz / Akşam
Görüşme Yeri Otel / Rezidans

Hizmetler

Hizmet Dahil Ekstra
Masaj
Erotik Masaj
GFE (Kız Arkadaş Deneyimi)
Fransız Öpücüğü
Striptiz
Duş Keyfi
İkili
Fetiş
Ayak Fetişi
Dominasyon
Rol Yapma
Masturbasyon
Oral
Eşlik / Refakat
Gece Boyu
Seyahat

Merhaba! Ben Nehir, Adana’nın Boztahta bölgesinde yaşıyorum. Hayatı dolu dolu yaşamaya, yeni insanlarla tanışmaya ve güzel anılar biriktirmeye meraklı biriyim. Kitap okumak, doğada yürüyüş yapmak ve yeni lezzetler denemek en büyük keyiflerim arasında. Sorularınızı heyecanla bekliyorum!

Benim için hayatın tadını çıkarmak önemli, bu yüzden mutluluğu paylaşabileceğim birini arıyorum. Kendi tarzımı ve düşüncelerimi açıkça ifade etmenin önemine inanıyorum; bu yüzden iletişimde nazik ve samimi olmayı tercih ederim. Buluşmalarımızda güzel sohbetlerin, içten gülümsemelerin ve belki güzel bir kahvenin tadını kaçırmadan geçireceğiz yerler arıyorum.

Eğer sen de pozitif bir enerjiyle dolu, anlayışlı bir arkadaşlık arıyorsan, tanışmak harika bir başlangıç olabilir. Yeni dostlukların kapılarını açmak için birlikte keyifli anlar yaratmayı çok isterim. Bana yaz, tanışalım!

Daha fazla profil için Boztahta Escort sayfasını inceleyebilir, Adana genelindeki ilanlar için Adana Escort ana sayfamıza göz atabilirsiniz.